Saturday, January 17, 2009

nia karlyssa -JANUARY 2009-


nia-the pembancuh air at kopicat kafe-






nia -the sami-

nia -the ustazah kicik-




nia -the story teller-






nia -the hip hopper-


nia- with new doll-



nia - the kelopak mata petai-






nia - the daddy's girl-





nia -the dj-



nia -the mata kena gigit semut-

5 comments:

I am a mommy to be said...

mata dia dgn mata doll tu sama!!!n muka pun lebih kurang sama!!!! tapi i rase muke nia ni mcm uncle lee. eeheheheheheheheehehee.

I am a mommy to be said...

oh btw, baby i nanti dgn nia boleh boria. dah 2 dah baju sama. hahahahaha.

Ms.WifeY said...

haha.muka doll tu geje kan.kdg2 scary tapi muka nia tak scary la :p haha.oh ye ke,baju yg mana yg boria tu??

Malicious Mind said...

chomel nye dia.. and dia dah besar!!! cepatnye masa berlalu, mcm baru je u beranak.. sekarang baby u dah nak setahun..

Mrs.R @ Emi said...

hikhik..kelopak mata petai_chomell